Isle of Skye – dag 6

Hoi blogvrienden,

Onze laatste dag –  Isle of Skye workshop – met Bart Heirweg; vandaag niet zo vroeg uit de veren – ontbijt om 7u30 en tegen 8 u richting Slichagan; Hier aangekomen heb je de brug over de rivier Slichagan – welke je vanaf de weg kan fotograferen.

_pat6531Een paar dagen terug stond er amper water in de rivier – vandaag een wereld van verschil. Thx Bart – juiste keuze op het juiste moment ! Chapeau !

_pat6555
_pat6568
_pat6572

Hogerop heb je de “Allt Dearg Mor” rivier met een leuke waterval – welke je in de voorgrond kan fotograferen. Hier gebruik gemaakt van langere sluitertijd om de beweging te accentueren.

_pat6589
Tegen de middag zijn we dan vertrokken naar onze laatste plaats van bestemming de Fairy Pools. Onderweg is het beginnen regenen en op een half uurtje na – is het niet meer gestopt  … de top van deze berg hebben we zelf maar een paar seconden gezien – de rest van de tijd zat hij helemaal in de wolken. Ons geduld is uiteindelijk beloond met dit mooie plaatje.

_pat6715

Een laatste foto op de terugweg in de gietende regen .

_pat6745

Moe maar voldaan, en sommigen door en door nat, zijn we dan rond 16u naar het hotel gereden – hebben ons opgefrist en even gerust en nadien, als afsluiter, een aperitiefje gedronken en heerlijk gegeten in een leuk restaurant.

Morgenvroeg, dag 7, vertrekken we weer richting onze familie en daarom om af te sluiten een woordje van dank :

Bart – hartelijk dank voor je gedrevenheid, de organisatie en planning  van alle uitstappen, je enthousiasme om ons de Old Man of Storr op te jagen – je geduld 😉 en het overbrengen van je kennis. Een aanrader en een ervaring om nooit meer te vergeten. Ook een dank je wel voor de andere groepsleden – toffe bende !

groetjes, Patrick

Advertenties
  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: