Isle of Skye – dag 5

Het is 6u30 als we vandaag vertrekken; het is donker; geen sterren aan de lucht – hetgeen bewolking betekent en mogelijks wisselvallig weer. Rond 7u komen we aan op de Quiraing en inderdaad – het begint te regenen; rond 8u30 wagen de dapperen onder ons een eerste keer tussen de druppels door – maar moeten na een 15-20 minuten toch wachten tot ongeveer +/- 9u30u om eindelijk tot 12u droog weer te hebben.

Deze locatie die makkelijk te bereiken is – met een redelijk makkelijk pad – geeft een prachtig zicht; het spreekwoord zegt – na regen komt zonneschijn is hier zeker op zijn plaats. Hieronder enkele beelden van deze schitterende locatie.

_pat6289

_pat6317

_pat6346
Schitterende zonnestralen …

_pat6373-hdr

Na een beetje klim en klauterwerk – een ander standpunt.

_pat6426-hdr-bewerkt

_pat6409-hdr

tussen de regendruppels door – nog snel een regenboog met de Iphone gefotografeerd – en zoals je kan zien – we zaten dicht bij de goudput.

fullsizerender

’s Middags een korte lunch en dan via kronkelige wegen richting Niest Point; het meest westelijke punt van het eiland; met zijn indrukwekkende vuurtoren (Neen Bart – dit is een vuurtoren en GEEN kasteel 🙂 ). Daar aangekomen was het zonnig – maar verschrikkelijk veel wind. Een hele uitdaging; ISO wat hoger om voldoende sluitersnelheid te hebben – en statief stevig verankerd.

Om de dag af te sluiten – enkele impressies van deze locatie.

_pat6458

_pat6475

_pat6523

Een laatste met teleobjectief.

_pat6510

Morgen de laatste dag van deze zeer boeiende week; een eiland met schitterende uitzichten, veel schapen en een nieuw verkeersbord  voor opgepast “oudere mensen” op de weg 🙂

img_1510

groetjes, Patrick

 

Advertenties
  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: